Cantina di Bacco | Portfolio Categories Terrazze dell’Etna
87
archive,tax-portfolio_category,term-terrazze-delletna,term-87,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Brut Rosè Traditional Method Vintage

  |     |   No comment

Brut Rosè Traditional Method Vintage Type: Sparkling Method Classic Traditional Rypäleet: 90% Pinot Nero - 10% Nerello Mascalese Väri:  pehmeä pinkki Tuoksu: raikas sitrus Maku: Elegantti, metsämansikan ja granaattiomenan vivahteilla. Pitkäkestoinen, vahva jälkimaku. Tarjoilu 10-12°C  ...

Read More

Cirneco Etna Rosso Doc “Cru”

  |     |   No comment

Luokitus: Red Etna D.O.C. Rypälelajike: Nerello Mascalese 100% Ikääntyminen: 12 kuukautta Ranskalaisissa Tonneau tammitynnyreissä (käytetty 2/3 kertaa), vähintään 3 vuotta pullossa. Väri: Rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla. Tuoksu: Intensiivinen ja elegantti, vaniljan, pienten hedelmien ja laavan vivahteita. Maku: Lämmin ja rikas, mutta tasapainoinen ja raikas. Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot. Tarjoilusuositus: 18°C  ...

Read More

Etna Rosso”Carusu” doc

  |     |   No comment

Type: Red Etna D.O.C. Rypälelajike: 80% Nerello Mascalese - 20% Nerello Cappuccio. Ikääntyminen: 6 kuukautta puutynnyrissä, vähintään 2 vuotta pullossa. Väri: Rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla. Tuoksu: Kypsän hedelmän, balsamicon, tupakanlehden ja laavan vivahteita. Maku: Maukas, dynaaminen, pitkä. Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, pasta, juustot. Tarjoilusuositus: 18°C...

Read More

Cratere Rosso IGT Sicilia

  |     |   No comment

Type: Red I.G.T. Sicily Rypälelajike: 80% Nerello Mascalese - 20% Petit Verdot Ikääntyminen: 6 kuukautta puutynnyrissä ja 24 kk pullossa. Väri: Rubiininpunainen, purppuranvärisillä heijastuksilla. Tuoksu: Kypsyneitä hedelmiä, balsamicoa, tupakanlehteä, kaakaojauhetta ja laavakiveä. Maku: Pitkä ja tasapainoinen. Ruokasuositukset: Punainen liha, riista, juustot. Tarjoilulämpötila: 16-18 C....

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close