Portfolio Categories Terrazze dell’Etna
-1
archive,tax-portfolio_category,term-terrazze-delletna,term-87,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Brut Rosè Traditional Method Vintage

  |  

Brut Rosè Metodo Tradizionale Rypälelajikkeet: 90% Pinot Nero - 10% Nerello Mascalese Väri:  pehmeän vaaleanpunainen Tuoksu: raikas sitrus Maku: elegantti, metsämansikan ja granaattiomenan vivahteilla, pitkäkestoinen, vahva jälkimaku Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Cirneco Etna Rosso Doc “Cru”

  |  

Cirneco 'Cru' Etna Rosso DOC Rypälelajike: Nerello Mascalese 100% Ikääntyminen:  ranskalaisissa Tonneau tammitynnyreissä (käytetty 2/3 kertaa)  12kk, vähintään 3 vuotta pullossa Väri: rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: intensiivinen, elegantti, hedelmäinen, vaniljan ja laavan vivahteita Maku: lämmin ja rikas, mutta tasapainoinen ja raikas Ruokasuositukset: punainen liha, riista, juustot Tarjoilu: 18°C  ...

Read More

Etna Rosso”Carusu” doc

  |  

Carusu Etna Rosso DOC   Rypälelajikkeet: 80% Nerello Mascalese - 20% Nerello Cappuccio Ikääntyminen: 6 kuukautta puutynnyrissä, vähintään 2 vuotta pullossa Väri: rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: kypsän hedelmän, balsamicon, tupakanlehden ja laavan vivahteita Maku: maukas, dynaaminen, pitkä Ruokasuositukset: punainen liha, riista, pasta, juustot Tarjoilu: 18°C...

Read More

Cratere Rosso IGT Sicilia

  |  

Cratere I.G.T Rypälelajikkeet: 80% Nerello Mascalese - 20% Petit Verdot Ikääntyminen:  puutynnyrissä 6kk ja pullossa 24 kk Väri: rubiininpunainen purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: kypsyneitä hedelmiä, balsamicoa, tupakanlehteä, kaakaojauhetta ja laavakiveä Maku: pitkä ja tasapainoinen Ruokasuositukset: punainen liha, riista, juustot Tarjoilu: 16-18 °C...

Read More