Portfolio Categories Valkoviinit
-1
archive,tax-portfolio_category,term-valkoviinit,term-38,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |  

Latour a Civitella Civitella d'Agliano I.G.T.   Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä Väri: vahva kullankeltainen Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä, tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |  

Orvieto D.O.C.   Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Väri: vaalean kullankeltainen Tuoksu: hedelmäinen, villiä minttua ja aromaattisia yrttejä Maku: kuiva, mutta tasapainoinen, hieman karvas jälkimaku Ruokasuositukset: aperitiivi, pastaruoat, vihannekset, valkoinen liha, kala ja juustot Tarjoilu: 8°C Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä....

Read More

Riesling Garda Doc

  |  

Garda Riesling Paroni DOC Prendina   Rypälelajike: 100% Riesling Väri: Tuoksu: vaaleat hedelmät Maku: tasapainoinen, mineraalinen, ikääntyessään maut vahvistuvat Alkoholipitoisuus: 12,5 % Ruokasuositukset: rasvainen kala, vaaleat lihat, pikkusuolaiset  ...

Read More

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)

  |  

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)   Rypälelajike: Verdicchio Ikääntyminen: 14 kuukautta ruostumattomissa terästynnyreissä Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla Tuoksu:  keltaiset hedelmät, aromaattiset yrtit, sitrus ja manteli Maku: Monikerroksinen, erittäin mineraalinen Ruokasuositukset: vihannekset, pääruoat, valkoinen liha, kala, merenelävät Tarjoilu: 12 – 13 °C...

Read More

Grillo igt Luomu (Sibiliana)

  |  

  GRILLO Bio   Cantina Sibiliana Luokitus:              D.O.C. Sertifikaatti:         Luomu Rypälelajike: 100% Grillo Köynnökset per Ha:        4.000 Satomäärä per Ha:         7.000 kg Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta elokuun lopussa Vinifiointi:    Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa     14⁰C, 20 päivän  ajan. Kypsytys:    6kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa. Alkoholi % Vol.  13° Tasting notes:     oljenkeltainen, hivenen...

Read More

Catarratto Lucido igp

  |  

CATARRATTO LUCIDO EUGHENÉS   RYPÄLEET  Catarratto Lucido 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hento, hieman kukkea, kurjenmiekkaa maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSITUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha. SÄILYTYS Max 2 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Grecanico Cantina Sibiliana

  |  

GRECANICO TERRE SICILIANE IGP   RYPÄLEET  Grecanico 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hennon sitruksinen, persikkainen maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSUOTUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha, myös puolikovat juustot. SÄILYTYS Max 1,5 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Traminer Terre Siciliane igp Luomu

  |  

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE BIANCO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike 100% Traminer Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta syyskuun alussa Vinifiointi: Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa 14⁰C Kypsytys: 5kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa Alkoli Vol. 12.5% Tasting notes: oljenkeltainen, hivenen virhein vivahtein tuoksussa hedelmäisyyttä, hieman kukkein sävyin maku on puolikuiva, hedelmäinen...

Read More

Grillo doc

  |  

  Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily Rypälelajike: Grillo Fermentointi: Traditional for white Fermentointi lämpötila: 16° C Fermentoinnin kesto: 15 days Ikääntyminen: Ruostumattomissa terästynnyreissä 4 kuukautta. Väri: Haalean oljenkeltainen vihreillä vivahteilla Tuoksu: Kypsä persikka, hunajameloni, eksoottiset hedelmät Maku: Keskipitkä, sitruksinen, vähän hapan Ruokailusuositus: Aperitiivina, vihannekset, valkoinen liha, kala Alkoholi: 13%...

Read More

Chardonnay doc Contea Sclafani San Francesco

  |  

Rypälelajike: Chardonnay Ikääntyminen: 8 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, 6 kuukautta pullossa Väri: Kullankeltainen Tuoksu: ananas, hedelmät (yleisesti), päärynä, valkosuklaa, hasselpähkinä ja briossi Maku: Rikas, pitkä Ruokasuositukset: Kana, kala Tarjoilulämpötila: 12°c...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close