Portfolio Categories Valkoviinit
-1
archive,tax-portfolio_category,term-valkoviinit,term-38,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |  

Latour a Civitella Civitella d'Agliano I.G.T.   Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä Väri: vahva kullankeltainen Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä, tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |  

Orvieto D.O.C.   Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Väri: vaalean kullankeltainen Tuoksu: hedelmäinen, villiä minttua ja aromaattisia yrttejä Maku: kuiva, mutta tasapainoinen, hieman karvas jälkimaku Ruokasuositukset: aperitiivi, pastaruoat, vihannekset, valkoinen liha, kala ja juustot Tarjoilu: 8°C Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä....

Read More

Riesling Garda Doc

  |  

Garda Riesling Paroni DOC Prendina   Rypälelajike: 100% Riesling Väri: Tuoksu: vaaleat hedelmät Maku: tasapainoinen, mineraalinen, ikääntyessään maut vahvistuvat Alkoholipitoisuus: 12,5 % Ruokasuositukset: rasvainen kala, vaaleat lihat, pikkusuolaiset  ...

Read More

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)

  |  

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)   Rypälelajike: Verdicchio Ikääntyminen: 14 kuukautta ruostumattomissa terästynnyreissä Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla Tuoksu:  keltaiset hedelmät, aromaattiset yrtit, sitrus ja manteli Maku: Monikerroksinen, erittäin mineraalinen Ruokasuositukset: vihannekset, pääruoat, valkoinen liha, kala, merenelävät Tarjoilu: 12 – 13 °C...

Read More

Grillo igt Luomu (Sibiliana)

  |  

  GRILLO Bio   Cantina Sibiliana Luokitus:              D.O.C. Sertifikaatti:         Luomu Rypälelajike: 100% Grillo Köynnökset per Ha:        4.000 Satomäärä per Ha:         7.000 kg Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta elokuun lopussa Vinifiointi:    Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa     14⁰C, 20 päivän  ajan. Kypsytys:    6kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa. Alkoholi % Vol.  13° Tasting notes:     oljenkeltainen, hivenen...

Read More

Catarratto Lucido igp

  |  

CATARRATTO LUCIDO EUGHENÉS   RYPÄLEET  Catarratto Lucido 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hento, hieman kukkea, kurjenmiekkaa maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSITUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha. SÄILYTYS Max 2 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Grecanico Cantina Sibiliana

  |  

GRECANICO TERRE SICILIANE IGP   RYPÄLEET  Grecanico 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hennon sitruksinen, persikkainen maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSUOTUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha, myös puolikovat juustot. SÄILYTYS Max 1,5 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Traminer Terre Siciliane igp Luomu

  |  

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE BIANCO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike 100% Traminer Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta syyskuun alussa Vinifiointi: Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa 14⁰C Kypsytys: 5kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa Alkoli Vol. 12.5% Tasting notes: oljenkeltainen, hivenen virhein vivahtein tuoksussa hedelmäisyyttä, hieman kukkein sävyin maku on puolikuiva, hedelmäinen...

Read More

Grillo doc

  |  

  Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily Rypälelajike: Grillo Fermentointi: Traditional for white Fermentointi lämpötila: 16° C Fermentoinnin kesto: 15 days Ikääntyminen: Ruostumattomissa terästynnyreissä 4 kuukautta. Väri: Haalean oljenkeltainen vihreillä vivahteilla Tuoksu: Kypsä persikka, hunajameloni, eksoottiset hedelmät Maku: Keskipitkä, sitruksinen, vähän hapan Ruokailusuositus: Aperitiivina, vihannekset, valkoinen liha, kala Alkoholi: 13%...

Read More

Chardonnay doc Contea Sclafani San Francesco

  |  

Rypälelajike: Chardonnay Ikääntyminen: 8 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, 6 kuukautta pullossa Väri: Kullankeltainen Tuoksu: ananas, hedelmät (yleisesti), päärynä, valkosuklaa, hasselpähkinä ja briossi Maku: Rikas, pitkä Ruokasuositukset: Kana, kala Tarjoilulämpötila: 12°c...

Read More