Cantina di Bacco | Portfolio Categories Valkoviinit
38
archive,tax-portfolio_category,term-valkoviinit,term-38,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |     |   No comment

LATOUR A CIVITELLA Grechetto di Civitella d'Agliano I.G.T. Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: Fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä. Väri: Vahva kultaine. Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä. Tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla. Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilulämpötila: 10-12°c...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |     |   No comment

Orvieto D.O.C. Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä. Väri: Vaalean keltainen kultaisilla vivahteilla.A clear pale yellow with natural golden highlights, it has the fruity fragrant aromas typical of this area, with hints of wild mint and aromatic herbs. Tuoksu: Hedelmäinen aromi, jossa kosketus villiä...

Read More

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)

  |     |   No comment

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU) Rypälelajike: Verdicchio Ikääntyminen: 14 kuukautta ruostumattomissa terästynnyreissä.  Väri: Oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla. Tuoksu: Keltaiset hedelmät, aromaattiset yrtit, sitrus ja manteli. Maku: Monikerroksinen, erittäin mineraalinen Ruokasuositukset: Vihannekset, pääruoat, valkoinen liha, kala, merenelävät Tarjoilu: 12 – 13 °C...

Read More

Grillo igt Luomu (Sibiliana)

  |     |   No comment

  GRILLO Bio   Cantina Sibiliana Luokitus:              D.O.C. Sertifikaatti:         Luomu Rypälelajike: 100% Grillo Köynnökset per Ha:        4.000 Satomäärä per Ha:         7.000 kg Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta elokuun lopussa Vinifiointi:    Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa     14⁰C, 20 päivän  ajan. Kypsytys:    6kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa. Alkoholi % Vol.  13° Tasting notes:     oljenkeltainen, hivenen...

Read More

Catarratto Lucido igp

  |     |   No comment

CATARRATTO LUCIDO EUGHENÉS   RYPÄLEET  Catarratto Lucido 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hento, hieman kukkea, kurjenmiekkaa maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSITUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha. SÄILYTYS Max 2 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Grecanico Cantina Sibiliana

  |     |   No comment

GRECANICO TERRE SICILIANE IGP   RYPÄLEET  Grecanico 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hennon sitruksinen, persikkainen maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSUOTUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha, myös puolikovat juustot. SÄILYTYS Max 1,5 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Traminer Terre Siciliane igp Luomu

  |     |   No comment

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE BIANCO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike 100% Traminer Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta syyskuun alussa Vinifiointi: Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa 14⁰C Kypsytys: 5kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa Alkoli Vol. 12.5% Tasting notes: oljenkeltainen, hivenen virhein vivahtein tuoksussa hedelmäisyyttä, hieman kukkein sävyin maku on puolikuiva, hedelmäinen...

Read More

Grillo doc

  |     |   No comment

  Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily Rypälelajike: Grillo Fermentointi: Traditional for white Fermentointi lämpötila: 16° C Fermentoinnin kesto: 15 days Ikääntyminen: Ruostumattomissa terästynnyreissä 4 kuukautta. Väri: Haalean oljenkeltainen vihreillä vivahteilla Tuoksu: Kypsä persikka, hunajameloni, eksoottiset hedelmät Maku: Keskipitkä, sitruksinen, vähän hapan Ruokailusuositus: Aperitiivina, vihannekset, valkoinen liha, kala Alkoholi: 13%...

Read More

Chardonnay doc Contea Sclafani San Francesco

  |     |   No comment

Rypälelajike: Chardonnay Ikääntyminen: 8 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, 6 kuukautta pullossa Väri: Kullankeltainen Tuoksu: ananas, hedelmät (yleisesti), päärynä, valkosuklaa, hasselpähkinä ja briossi Maku: Rikas, pitkä Ruokasuositukset: Kana, kala Tarjoilulämpötila: 12°c...

Read More

Regaleali Bianco doc

  |     |   No comment

Alue: Sicilia Rypäleet: Grecanico (36%), Catarratto (34%), Inzolia (20%), Chardonnay (10%). Appellaatio: White - Sicilia DOC. Käyminen: Terästankeissa Käymislämpötila: 14/16°C. Käymisen kesto: n. 15 päivää Malolaktinen käyminen: Ei Kypsytys: 3 kk terästankeissa Alkoholi: 12.00% Vol. Väri: kirkas, oljenkeltainen vaalean vihrein heijastuksin. Tuoksu: raikas, hedelmäinen, omenaa, päärynää, persikkaa ja sitrusta Maku: Mielyttävän raikas, intensiivinen. Pitkä hedlemäinen jälkimaku Ruokailusuositus: Alkuruoka,...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close