Portfolio Categories Valkoviinit
-1
archive,paged,tax-portfolio_category,term-valkoviinit,term-38,paged-3,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Pinot Bianco d.o.c. Andriano

  |  

Terlano Pinot Bianco D.O.C.   TUOTTAJA: Cantina Andrian RYPÄLELAJIKE: Pinot Bianco TUOTANTOALUE: Terlano, Trentino-Alto Adigen maakunnassa MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 10 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden ajan. VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia. TUOKSU: hedelmäisen kukkainen (omenia ja päärynöitä). MAKU: pehmeä, täyteläinen, pitkä jälkimaku. ALKOHOLIPITOISUUS:...

Read More

Gewürztraminer d.o.c. Andriano

  |  

Alue: Alto Adige Rypälelajike: Gewürztraminer Vinifiointi: käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, ikännytys ja kypsytys 6 kk hiivasakan päällä Tasting notes: Väri: vaalean oljen keltainen Tuoksu: intensiivisen aromaattinen bouquet sekä hienostunut pehmeä kukkaisuus Maku: tasapainoinen, voimakas ja pitkä. Tarjoilulämpötila suositus: 10-12°C Ikäännytyspotentiaali: 3-5 vuotta...

Read More

Somereto Chardonnay doc Andriano

  |  

Somereto Chardonnay Alto Adige   Rypälelajike: Chardonnay Tuotanto alue: Andriano Vinifiointi: käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, ikännytys ja kypsytys 6 kk hiivasakan päällä. Tasting notes: Väri:  vaalean oljen keltainen Tuoksu: intensiivisen aromaattinen bouquet banaanin ja trooppisten hedelmien vivahteella Maku: Kuiva, tasapainoinen, voimakas ja pitkä. Ruokasuositukset: Kala, kana, pastat vihanneksilla, sopii myös aperitiiviksi Alkoholi:  13.5% Tarjoilulämpötila suositus: 10-12°C Ikäännytyspotentiaali:...

Read More

Pinot Grigio doc Andriano

  |  

RYPÄLE: Pinot Grigio 100% TUOTANTO ALUE: Andriano, korkeus 260–380 m merenpinnan yläpuolella. MAAPERÄ: kalkkipitoinen, dolomiitti kiveä SATOMÄÄRÄ: 100 hl/ha VINIFIOINTI: Käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloiduissa teräsastioissa. Kypsytys:Hiivasakan päällä kuusi kuukautta. Väri: Vaaleanoljen keltainen. Tuoksu: hedelmäinen, tasapainoinen, hunajamelonia, sitruunankuorta, greippiä. Maku: kuiva, tasapainoisen hapokas, pitkä tiivis jälkimaku. ALKOHOLIPITOISUUS: 13,5 %-vol. TARJOILULÄMPÖTILA: 10-12°C IKÄÄNNYTYS POTENTIAALI: 3-5 vuotta...

Read More

Nova Domus Riserva d.o.c

  |  

Nova Domus Riserva d.o.c Luokitus: Alto Adige Terlano Rypälelajike: 60% Pinot Bianco, 30% Chardonnay, 10% Sauvignon Blanc Manual harvest and selection of the grapes; gentle whole cluster pressing and clarification of the must by natural sedimentation; slow fermentation at a controlled temperature in big oak barrels (30 hl);...

Read More

Sauvignon Bianco Quarz d.o.c

  |  

Rypäleet: Sauvignon Blanc Kypsytys: 12kk Tasting notes. Väri: kirkas oljen keltainen Tuoksu: mango,papaya,lime, punainen greippi, sitruunaruoho, sitruuna, minttu, vihreä tee, siirappi Maku: hedelmäinen, pitkä Ruokailusuositus: erinomainen merenelävien, risottojen ja punaisen lihan kanssa. Tarjoilu: 12-14°C Alkoholi: 14%    ...

Read More

Sauvignon Bianco “Winkl” d.o.c.

  |  

TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige d.o.c. RYPÄLELAJIKE: Sauvignon Blanc TUOTANTOALUE: Terlano ja Winkl, Trentino-Alto Adigen maakunnassa   VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 8 kuukauden ajan. VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia TUOKSU: intensiivisen kukkainen, herukkaa, karviaista, seljapensaan ja kypsien hedelmien vivahteita MAKU: lempeä, tasaisen...

Read More

Terlaner Classico d.o.c.

  |  

Terlaner Classico D.O.C. TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige RYPÄLELAJIKKEET: Kolmen Terlano (Etelä-Tirolissa) lajikkeen sekoitus: valkoinen Pinot (60 %), Chardonnay (30 %) ja Sauvignon Blanc (10 %). TUOTANTOALUE: Terlano, Trentino-Alto Adigen maakunnassa KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa...

Read More

Vadum Caesaris Vallarom

  |  

Vadum Caesaris Igt Luomu TUOTTAJA: Vallarom ALUE/LUOKITUS: Trentino RYPÄLELAJIKKEET: Uve: Pinot B. cl.  (50%), Chardonnay  (30%), Sauvignon cl. 108 (10%), Riesling  (10%) TUOTANTOALUE: Vallarom, Trentino-Alto Adigen maakunnassa KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden...

Read More

Ribolla Gialla doc

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: 100% Ribolla Gialla Sadonkorjuu lokakuussa, jolloin tehdään myös rypäleiden laatutarkastus. Vinifiointi: ruostumattomissa terästynnyreissä 5kk. Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla. Tuoksu: Elegantti ja intensiivinen tuoksu, hedelmäinen ja raikas. Maku: Kuiva ja hapokas. Keltainen persikka, kvitteni. Sopii erityisen hyvin kalaruokien ja vihannesten kanssa. Serving temperature: 8-10 ° C Alcohol content: 13%...

Read More