Portfolio Categories Valkoviinit
-1
archive,paged,tax-portfolio_category,term-valkoviinit,term-38,paged-4,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Friulano doc Ronco Margherita

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: 100% Friulano Sadonkorjuu syyskuun puolessavälissä, jolloin tehdään myös rypäleiden laatutarkastus. Vinifiointi: ruostumattomissa terästynnyreissä 5kk. Väri: Kirkas oljenkeltainen Tuoksu: manteli Maku: tasapainoinen ja elegantti, suolainen Sopii erityisen hyvin aperitiivina, juustojen, salamien, kalaruokien, valkoisen lihan ja vihannesten kanssa. Serving temperature: 10-12 ° C Alcohol content: 13% Vol.  ...

Read More

Garda Riesling Paroni doc

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: 100% Riesling Sadonkorjuu syyskuun alussa Väri: haalean kullan keltainen Tuoksu: Elegantti ja intensiivinen tuoksu, hedelmäinen ja raikas. Maku: tasapainoinen, vaaleat hedelmät, hyvä rakenne Sopii erityisen hyvin kalaruokien, valkoisen lihan ja vihannesten kanssa. Serving temperature: 8-10 ° C    ...

Read More

Bianco di Custoza doc

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: Garganega 40%, Fernanda 30%, Trebbiano 15%, Trebbianello 15% Rypäleet valmistuvat eri aikoihin, joten vinifiointi tapahtuu erikseen neljä kertaa. Vinifiointi: ruostumattomissa terästynnyreissä 5kk. Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla. Tuoksu: kevyesti aromaattinen Maku: Rikas ja tasapainoinen. Sopii erityisen hyvin aperitiivina, valkoisen lihan, kalaruokien ja vihannesten kanssa.   ...

Read More

Pinot Grigio igt Marca Trevigiana “Still” Montelliana

  |  

Pinot Grigio  delle Venezie  Rypälelajike: Pinot Grigio 100% Origin: Brentino Belluno:n, Dolcè:n  ja Rivoli:n kaupungit Alkoholi: 12,5% vol. Vinification: Kevyt puristus, jottei Pinot Grigio:lle luonteenomainen kuparin väri siirry itse viinin. Käyminen valikoiduilla hiivoilla 18° C lämpötilassa. Kypsytys terästankeissa muutaman kuukauden, jonka jälkeen pullouts. Tasting notes: Väri: Oljenkeltainen Tuoksu: Hedelmäinen, kukkea, hienostunut, Maku:...

Read More

Lugana “Pievecroce” Costaripa

  |  

Rypälelajike: Trebbiano di Lugana Väri: oljenkeltainen vihreillä vivahteilla, väri muuttuu kultaiseen päin viinin ikääntyessä. Tuoksu: Raikas, päärynän ja omenan vivahteita. Maku: Elegantti, täyteläinen, intensiivinen, raikas, hapokas Tarjoilusuositus: pasta, risotto, valkoinen liha, vihannekset Tarjoilulämpötila: 10-12 °C. ...

Read More

Roero arneis d.o.c.g.

  |  

RYPÄLE LAJIKE :100% Arneis TUOTANTO ALUE: Roero:n alue Alba:n kylän ulkopuolisilla rinteillä Tanaro joen penkalla SADONKORJUU: Syyskuun jälkimmäinen puolisko VINIFIOINTI: Kevyt puristus ja staattinen decantointi. Alkoholikäyminen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa. VÄRI: Oljenkeltainen, meripihkan häivähdyksin TUOKSU: Raikkaan hedelmäinen, mantelia, sitruksien kuorta, hiven parfyyminen MAKU: Kuiva, hedelmäinen, mukava jälki bitterisyys. TARJOILU: Antipastot, kalat, äyriäiset. Suositeltava tarjoilulämpötila 10°...

Read More

Gavi di Gavi “Granè” d.o.c.g.

  |  

TUOTTAJA: Batasiolo ALUE/LUOKITUS: Piemonte /DOCG RYPÄLELAJIKE: Cortese 100 % TUOTANTOALUE: Gavin kaupungin lähistöllä Lemme-joen rantojen kukkuloilla, joilla maa-aines on luonnollisen kalkkinen ja savinen. VILJELY: Viljelyssä käytetään Gouyot-menetelmän kaarimuunnosta. Köynnöksiä on 3 500 hehtaaria kohden. SADONKORJUU: syys—lokakuussa VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan kevyesti ja viinimassa kirkastetaan staattisesti. Viinin annetaan fermentoitua pitkään säädellyssä lämpötilassa....

Read More