Cantina di Bacco | Amarone della Valpolicella “La Rosta” d.o.c. Degani
7524
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7524,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Amarone della Valpolicella “La Rosta” d.o.c. Degani

Category

F.lli Degani, Punaviinit

About This Wine

Rypälelajike: Corvina, Corvinone ja Rondinella

Valmistus: Amarone on viini, jonka valmistuksessa käytetään vain parhaita käsin valittuja rypäleitä. Rypäleet kuivatetaan 3/4 kuukautta puu bokseissa, jonka johdosta rypäleiden sokerimäärä kasvaa 30%. Fermentointi kestää noin 30 päivää. Ikääntyminen barrique tynnyreissä 24-36 kuukautta. Pullossa joitakin kuukausia.

Väri: intensiivinen rubiinin punainen.
Maku: täyteläinen ja vahva.
Tuoksu:
Raikas, pehmeä ja samettinen.

Ruokailusuositus: punainen liha, riista, grilliruoka, ikääntyneet juustot.

Tarjoilu: 18-19°C

Alkoholi: 15,5%

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close