
Barbera d’Alba “Sovrana” d.o.c.

Category
Batasiolo, PunaviinitAbout This Wine
Rypälelajike: Barbera
Tuotantoalue: Barbera d’Alba D.O.C., Bricco di Vergne in Barolo ja Tantesi in Monforte d’Alba.
Sadonkorjuu lokakuussa.
Vinifionti: 10-12 päivää terästynnyreissä.
Ikääntyminen: Fermentoinnin jälkee, 30-40% massasta siirretään ranskalaisiin tammitynnyreihin 12 kuukauden ajaksi.
Loput siirretään slavonialaisiin tammitynnyreihin yhtä pitkäksi ajaksi. Sen jälkeen 60 päivää ruostumattomissa terästynnyreissä ja 30 päivää pullossa.
Ruokailusuositus: Aperitiivinä, pasta, risotto, punainen ja valkoinen liha, kala, ikääntyneet juustot.
Tarjoilu: 16°-18°C