Cantina di Bacco | Barbera d’Alba “Sovrana” d.o.c.
7462
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7462,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Barbera d’Alba “Sovrana” d.o.c.

Category

Batasiolo, Punaviinit

About This Wine

Rypälelajike: Barbera

Tuotantoalue: Barbera d’Alba D.O.C., Bricco di Vergne in Barolo ja Tantesi in Monforte d’Alba.

Sadonkorjuu lokakuussa.

Vinifionti: 10-12 päivää terästynnyreissä.

Ikääntyminen: Fermentoinnin jälkee, 30-40% massasta siirretään ranskalaisiin tammitynnyreihin 12 kuukauden ajaksi.
Loput siirretään slavonialaisiin tammitynnyreihin yhtä pitkäksi ajaksi. Sen jälkeen 60 päivää ruostumattomissa terästynnyreissä ja 30 päivää pullossa.

Ruokailusuositus: Aperitiivinä, pasta, risotto, punainen ja valkoinen liha, kala, ikääntyneet juustot.

Tarjoilu: 16°-18°C

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close