Barbera d’Alba “Sovrana” d.o.c.
7462
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7462,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Barbera d’Alba “Sovrana” d.o.c.

Category

Batasiolo, Punaviinit

About This Wine

Rypälelajike: Barbera

Tuotantoalue: Barbera d’Alba D.O.C., Bricco di Vergne in Barolo ja Tantesi in Monforte d’Alba.

Sadonkorjuu lokakuussa.

Vinifionti: 10-12 päivää terästynnyreissä.

Ikääntyminen: Fermentoinnin jälkee, 30-40% massasta siirretään ranskalaisiin tammitynnyreihin 12 kuukauden ajaksi.
Loput siirretään slavonialaisiin tammitynnyreihin yhtä pitkäksi ajaksi. Sen jälkeen 60 päivää ruostumattomissa terästynnyreissä ja 30 päivää pullossa.

Ruokailusuositus: Aperitiivinä, pasta, risotto, punainen ja valkoinen liha, kala, ikääntyneet juustot.

Tarjoilu: 16°-18°C