Cantina di Bacco | Barolo Vigneto Brunate d.o.c.g
7469
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7469,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Barolo Vigneto Brunate d.o.c.g

Category

Batasiolo, Punaviinit

About This Wine

Rypälelajike: Nebbiolo

Tuotantoalue: Barolo D.O.C.G., Brunate La Morra.

Sadonkorjuu lokakuun puolessa välissä.

Vinifionti: Maserointi kuorien kanssa 10-12 päivää ruostumattomissa terästynnyreissä. a
Ikääntyminen: Slavonialaisissa tammitynnyreissä ainakin 2 vuotta ja vuoden ruostumattomissa terästynnyreissä. Pullotuksen jälkeen viini jatkaa ikääntymistä.

Ruokailusuositus: punainen liha, riista, grilliruoka, juustot. Pehmeän makunsa ansiosta Barolon sanotaan sopivan jokaisen aterian kanssa.

Tarjoilu: 18°-20°C

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close