Brachetto Piemonte D.O.C.
7896
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7896,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Brachetto Piemonte D.O.C.

Category

Batasiolo, Jälkiruokaviinit

About This Wine

Brachetto d’Acqui DOCG

 

Rypäle lajike: 100% Brachetto

Tuotanto Alue: Astifin, Alessandrian aluella

Sadonkorjuu: syyskuun jälkimmäinen puolisko

Vinifiointi: kuorikontakti 24-36 tuntia, jonka jälkeen  2-3 %-vol rypälemehu pidetään nollassa asteessa käymiseen asti.

Väri: vaalean rubiinin punainen, graniitin sävyin

Tuoksu: aromaattinen, ruusunterälehtiä, vadelmaa, mansikkaa

Maku: kevyen marjaisa, hyvät hapot, kevyesti kupliva, jälkimaussa granaattiomenaa

Ruokasuositukset: jälkiruokaviini, kakkujen, marjojen ja hedelmien kanssa

Tarjoilulämpötila: 10°-12°C