
Brachetto Piemonte D.O.C.

Category
Batasiolo, JälkiruokaviinitAbout This Wine
Brachetto d’Acqui DOCG
Rypäle lajike: 100% Brachetto
Tuotanto Alue: Astifin, Alessandrian aluella
Sadonkorjuu: syyskuun jälkimmäinen puolisko
Vinifiointi: kuorikontakti 24-36 tuntia, jonka jälkeen 2-3 %-vol rypälemehu pidetään nollassa asteessa käymiseen asti.
Väri: vaalean rubiinin punainen, graniitin sävyin
Tuoksu: aromaattinen, ruusunterälehtiä, vadelmaa, mansikkaa
Maku: kevyen marjaisa, hyvät hapot, kevyesti kupliva, jälkimaussa granaattiomenaa
Ruokasuositukset: jälkiruokaviini, kakkujen, marjojen ja hedelmien kanssa
Tarjoilulämpötila: 10°-12°C