Grillo doc
7858
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7858,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Grillo doc

Category

Sallier de la Tour, Valkoviinit

About This Wine

 

Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily
Rypälelajike: Grillo

Fermentointi: Traditional for white
Fermentointi lämpötila: 16° C
Fermentoinnin kesto: 15 days

Ikääntyminen: Ruostumattomissa terästynnyreissä 4 kuukautta.

Väri: Haalean oljenkeltainen vihreillä vivahteilla
Tuoksu:
Kypsä persikka, hunajameloni, eksoottiset hedelmät
Maku: Keskipitkä, sitruksinen, vähän hapan

Ruokailusuositus: Aperitiivina, vihannekset, valkoinen liha, kala
Alkoholi: 13%