Cantina di Bacco | Grillo doc
7858
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7858,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Grillo doc

Category

Sallier de la Tour, Valkoviinit

About This Wine

 

Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily
Rypälelajike: Grillo

Fermentointi: Traditional for white
Fermentointi lämpötila: 16° C
Fermentoinnin kesto: 15 days

Ikääntyminen: Ruostumattomissa terästynnyreissä 4 kuukautta.

Väri: Haalean oljenkeltainen vihreillä vivahteilla
Tuoksu:
Kypsä persikka, hunajameloni, eksoottiset hedelmät
Maku: Keskipitkä, sitruksinen, vähän hapan

Ruokailusuositus: Aperitiivina, vihannekset, valkoinen liha, kala
Alkoholi: 13%

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close