
Nebbiolo delle Langhe d.o.c.

Category
Batasiolo, PunaviinitAbout This Wine
Rypälelajike: Nebbiolo
Tuotanto Alue: Langhe:n kukkaulat Piemonte:ssa
Sandonkorjuu: Käsinpoiminta lokakuun puolenvälin jälkeen
Vinifiointi: Maseraatio kuorien kanssa 10-12 päivää terästankeissa, jonka jälkeen n. 3-4 kk tammitynnyri kypsytys ennen pullotusta.
Väri: Intensiivisen rubiininpunainen, ikääntyessä viini saa graniitin sävyjä.
Tuoksu: Kevyen hedelmäinen tuoksu, jossa kypsiä hedelmiä sekä hivenen mausteisuutta.
Maku: Hedelmäinen, keskitäyteläinen, jälkimaussa mausteisuutta
Tarjoilu: Hyvä viini tyteläisille pastoille, vaalealle sekä punaiselle lihalle ja juustoille
Tarjoilulämoötila: 16-18°C