Ora- Sangiovese di Romagna superiore doc
Category
Punaviinit, San PatrignanoAbout This Wine
Rypälelajikkeet: Sangiovese (100 %)
Sadonkorjuu: käsinpoiminta, syyskuun puoliväli, 5000 kg /ha
Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa terästankeissa, jossa myös tapahtuu malolaktinen toinen käyminen.
Kypsytys: riittävän pitkään suurissa tammitynnyreissä, jotta maku tyydyttää enologia
Tasting Notes:
Väri: kirkas, pehmeän rubiininpunainen
Tuoksu: intensiivinen, maanläheinen, punaherukkkaa , vadelmaa, luumua, nahkaisuutta, lakritsia
Maku: raikas, hedelmäinen, elegantti, tasapainoisen tanniininen
Tarjoilu: lämpötila 16-18 ⁰C, lihaisat pastat, vuohenjuusto, lampaanmaito juustot (Pecorino), paistetut ja grillatut lihat