Orcia Rosso doc “Leone Rosso”
7654
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7654,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Orcia Rosso doc “Leone Rosso”

Category

Cinelli Colombini, Punaviinit

About This Wine

Tuotanto alue: Toscana, Trequanda, Fattoria del Colle

Rypälelajike: Sangiovese 60%, Merlot 40%

Sadonkorjuu: syyskuun 15. ja lokakuun 10. välinen aika

Rypäleet korjataan käsin ja kuljetetaan 20kg astioissa kellariin.

Vinifiointi: Maserointi ja käyminen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa. Viinin lisätään happea pieninä annoksina käymisen aikana ja myös sen jälkeen.

Väri: intensiivisen kirkkaan rubiinin punainen

Tuoksu: hieno, voimakas, kompleksinen, viinillinen, punaisia marjoja

Maku: keskitäyteläinen, pehmeä tanniininen, tasapainoinen hedelmä ja alkoholi

Analyyttiset tiedot: alkoholi 14%

Ruokasuositus: Koko aterian läpi, erityisesti liharuoat, kypsytetyt juustot.

Tarjoilusuositus: lämpötila 18-20°C

Ikäännytys: 4-5 vuotta sadonkorjuusta.