Perricone Eughenés doc (Sibiliana)
Category
Punaviinit, SibilianaAbout This Wine
PERRICONE SICILIA DOC
RYPÄLEET Perricone 100%
LUOKITUS: Sicilia DOC
VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS:
Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään.
TASTING NOTES:
Rubiininpunainen väri
tuoksussa mausteisuutta, katajanmarjaa, mustapippuria ja punaisia marjoja
maku on elegantti, pehmeän tanniininen, pitkä ja tuoksunkaltainen.
RUOKASUOSITUKSET:
puolikovat juustot, lihaisat pastat (ragú) ja pizzat.
SÄILYTYS
Max 3 vuotta
TARJOILULÄMPÖTILA
16°/18°C