Cantina di Bacco | Sagrantino Passito
7904
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7904,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Sagrantino Passito

Category

Colle Ciocco (Umbria), Jälkiruokaviinit

About This Wine

Rypälelajike: Sagrantino 100%

Sadonkorjuu: Lokakuu

Vinifiointi: Rypäleet korjataan käsin ja kuivataan olkisäleikössä noin 75 päivää

Käyminen: Terästankeissa 10 päivää

Ikäännytys: Pullossa 8 kuukautta

Analyyttiset tiedot:

Alkoholi 14,6%

Sokeri 125 g/l

Väri: Syvän rubiinin punainen

Tuoksu: Syvä, voimakas. Karhunvatukka, mustaa kirsikkaa.

Maku: Jäännössokerin makeutta tasapainottaa voimakkaat mutta pehmeät Sagrantinolle tyypilliset tanniinit. Pitkä jälkimaku punaisia marjoja.

Ruokasuositukset: Sellaisenaan tai kovat kypsytety juustot.

Tarjoilulämpötila:       16°C

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close