Cantina di Bacco | Cirò Rosso d.o.c.
7794
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7794,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Cirò Rosso d.o.c.

Category

Librandi, Punaviinit

About This Wine

Tuottaja: Librandi

Alue/luokitus: Calabria/ Cirò DOC

Rypälelajike: Gaglioppo (100 %)

Tuotantoalue: Difesa Pianan, Donno Ciccion ja Feudon viinitilat Ciròn, Cirò Marinan jaCrucolin kunnassa.

Maaperä: Kalkkikiveä ja savea.

Viljely: Köynnöksiä 5000/ha.

Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun lopussa ja lokakuun alussa.

Kokonaistuotanto:9000 kg/ha, 6500 l/ha.

Viinin valmistus:Rypäleet puristetaan kevyesti ja niiden annetaan maseroitua terästankeissa valvotussa lämpötilassa lyhyen aikaa. Viinin annetaan kypsyä
terästankeissa ja pulloissa muutama kuukausi.

Tuotantomäärä: 800 000 pulloa/vuosi.

Tasting notes: väri: läpikuultavan graniitinpunainen.
Tuoksu: monivivahteinen, maanläheinen, tervaa, punaista lakritsia sekä ruusunmarja teetä. Maku: maanläheinen, ruusunmarjateetä, tervaa, pehmeät tanniinit

Ruokasuositus: Maukkaat liharuoat punainen liha, lammas, riista.
Viini on parhaimmillaan nautittuna kolmen vuoden sisällä valmistumisesta.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close