Cantina di Bacco | Noi- Colli di Rimini rosso doc
7632
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7632,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Noi- Colli di Rimini rosso doc

Category

Punaviinit, San Patrignano

About This Wine

Rypälelajikkeet: Sangiovese , Cabernet Sauvignon, Merlot

Viinitarhat: San Patrignanon kylä, (Riminin ja San Marinon välissä)

Maaperä: Alluviaali, hyvä suodatteinen hiekka-kivi maa, hieman savimaata

Ilmasto: Välimerellinen, suuret lämpötilavaihtelut päivän sisällä

Sadonkorjuu: käsinpoiminta (Merlot syyskuun alussa, Sangiovese ja Cabernet syyskuun loppu /lokakuun alku) 5500 kg/ha

Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa riittävän ajan riippuen vuosikerrasta, ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa tammisaaveissa, jossa myös tapahtuu toinen käyminen (malolaktinen).

Kypsytys: riittävän pitkään barrique tynnyreissä (n. 12kk) , jotta maku tyydyttää enologia, jonka jälkeen myös lyhyt pullokypsytys (n. 3kk)

Tasting Notes:

Väri: kirkas, intensiivisen rubiininpunainen

Tuoksu: intensiivinen, tummia sekä punaisia marjoja ,nahkaa, lakritsia

Maku: tanniininen, elegantti, pitkä jälkimaku

Tarjoilu: lämpötila 18 ⁰C, riista, porsas, nauta

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close