Vadum Caesaris Vallarom
7581
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7581,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Vadum Caesaris Vallarom

Category

Azienda Agricola Vallarom, Valkoviinit

About This Wine

Vadum Caesaris Igt Luomu

TUOTTAJA: Vallarom

ALUE/LUOKITUS: Trentino

RYPÄLELAJIKKEET: Uve: Pinot B. cl.  (50%), Chardonnay  (30%), Sauvignon cl. 108 (10%), Riesling  (10%)

TUOTANTOALUE: Vallarom, Trentino-Alto Adigen maakunnassa

KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella

MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa

TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari

VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden ajan.

VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia.

TUOKSU: raikas, trooppisen hedelmäinen, hivenen hiivan vivahteita.

MAKU: harmoninen, suhteellisen voimakas, viipyvä.

ALKOHOLIPITOISUUS: 12,5 %

TARJOILULÄMPÖTILA: 10–12 °C

Jatkaa kypsymistään 4–6 vuotta.