Cantina di Bacco | Etna Bianco “Buonora” doc
7851
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7851,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Etna Bianco “Buonora” doc

Category

Tasca d'Almerita

About This Wine

Alue: Mount Etna – contrada Montedolce, Castiglione di Sicilia – Catania, Sicil
Rypälelajike: Carricante

Fermentointi: Terästynnyreissä
Fermentointilämpötila: 16-18° C
Maserointi: 12 päivää
Ikääntyminen: Terästynnyreissä 4kk

Tuoksu: Hedelmä, mustaherukan ja mausteiden vivahteita
Väri: Rubiinin punainen purppuran vivahteilla
Maku: Intensiivinen

Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot
Alkoholi: 14%

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close