![](https://demo.qodeinteractive.com/elision/wp-content/uploads/2013/12/patternwhite.gif)
Syrah doc Sallier de la Tour
![](https://cantinadibacco.fi/wp-content/uploads/2018/03/Syrah-2016-1.jpg)
Category
Punaviinit, Sallier de la TourAbout This Wine
Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily
Rypälelajike: Syrah
Fermentointi: Yleinen punaviineille
Fermentointilämpötila: 28° C
Maserointi: 20 päivää
Ikääntyminen: 30% ajasta (noin 12 kuukautta) 225 litrasissa Ranskalaisissa tammitynnyreissä (Allier and Tronçais), 70% ruostumattomissa terästynnyreissä.
Tuoksu: Hedelmä, mustaherukan ja mausteiden vivahteita
Väri: Rubiinin punainen purppuran vivahteilla
Maku: Intensiivinen
Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot
Alkoholi: 14%