Pinot Nero i.g.t. Vallarom
Category
Azienda Agricola Vallarom, PunaviinitAbout This Wine
TUOTTAJA: Azienda Agricola Vallarom
ALUE/LUOKITUS: Trento/IGT
RYPÄLELAJIKE: Pinot Nero
TUOTANTOALUE: Ventratin viinitarha Trentino-Alto Adigen maakunnassa.
VIININ VALMISTUS: Massan annetaan maseroitua 15—18 päivänajan. Viini kypsyy barrique-tynnyreissä (joista 30 % on uusia) 12 kuukauden ajan ja pullotettuna 12—18 kuukauden ajan.TUOTTO: 45—50 000 litraa / hehtaari.
VIININ ARVIOINTI: Väri: läpikuultavan graniitin punainen. Tuoksu: kevyen marjaisa, karhunvatukkaa, mansikkaa, puolukkaa.Maku: tasapainoinen, kevyen tanniininen, marjainen jälkimaussa hivenen mausteisuutta.
Väri: tumman punainen
Maku: tanniininen, jälkimakuna mantelia
Tuoksu: amarena ja pienet hedelmät
Sopii erityisen hyvin valkoisen lihan , kalan ja juustojen kanssa.
Alkoholipitoisuus: 12,5—13,0 %