Cantina di Bacco | Vadum Caesaris Vallarom
7581
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7581,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Vadum Caesaris Vallarom

Category

Azienda Agricola Vallarom, Valkoviinit

About This Wine

Vadum Caesaris Igt Luomu

TUOTTAJA: Vallarom

ALUE/LUOKITUS: Trentino

RYPÄLELAJIKKEET: Uve: Pinot B. cl.  (50%), Chardonnay  (30%), Sauvignon cl. 108 (10%), Riesling  (10%)

TUOTANTOALUE: Vallarom, Trentino-Alto Adigen maakunnassa

KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella

MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa

TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari

VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden ajan.

VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia.

TUOKSU: raikas, trooppisen hedelmäinen, hivenen hiivan vivahteita.

MAKU: harmoninen, suhteellisen voimakas, viipyvä.

ALKOHOLIPITOISUUS: 12,5 %

TARJOILULÄMPÖTILA: 10–12 °C

Jatkaa kypsymistään 4–6 vuotta.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close