Rosso di Montalcino doc
7651
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7651,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-8.0,vc_responsive
 

Rosso di Montalcino doc

Category

Cinelli Colombini, Punaviinit

About This Wine

Tuotanto alue: Toscana, Montalcino, Casato Prime Donne.

Rypälelajike: 100% Sangiovese (Brunello).

Sadonkorjuu: Syyskuun 16. -Lokakuun 20. Rypäleet korjataan käsin ja viedään kellariin 20kg:n koreissa. Aluksi rypäleet viilennetään kuivajäällä.

Vinifiointi: Lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa 16-18 päivää.

Väri: Intensiivisen rubiinin punainen.

Tuoksu: Kompleksinen, intensiivinen, tammea, punaisia marjoja ja mausteisuutta

Maku: intensiivinen, täyteläinen, pitkä, tanniininen, tasapainoinen

Analyyttiset tiedot: alkoholi:13,5 %-Vol.; Kok..Hapot. 5 g/l; Uuteaineet 28 g/l

Ruokasuositukset: liharuoat, kypsytetyt juustot, vähärasvaiset ruoat, jossa paljon makua.

Tarjoilu lämpötila: 18-20°C

Säilyvyys: 7-8 vuotta sadonkorjuusta.