Vadum Caesaris Vallarom
Category
Azienda Agricola Vallarom, ValkoviinitAbout This Wine
Vadum Caesaris Igt Luomu
TUOTTAJA: Vallarom
ALUE/LUOKITUS: Trentino
RYPÄLELAJIKKEET: Uve: Pinot B. cl. (50%), Chardonnay (30%), Sauvignon cl. 108 (10%), Riesling (10%)
TUOTANTOALUE: Vallarom, Trentino-Alto Adigen maakunnassa
KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella
MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa
TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari
VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden ajan.
VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia.
TUOKSU: raikas, trooppisen hedelmäinen, hivenen hiivan vivahteita.
MAKU: harmoninen, suhteellisen voimakas, viipyvä.
ALKOHOLIPITOISUUS: 12,5 %
TARJOILULÄMPÖTILA: 10–12 °C
Jatkaa kypsymistään 4–6 vuotta.