Cantina di Bacco | Vinsanto del Chianti Classico doc
7912
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7912,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Vinsanto del Chianti Classico doc

Category

Castelli del Grevepesa, Jälkiruokaviinit

About This Wine

Vin Santo del Chianti Classico DOC

 

Rypälelajike: Trebbiano toscano, Malvasia del Chianti

Tuotantoalue: Chianti Toscanan maakunnassa

Viljely: viljelyssä käytetään Guyot-menetelmää. Köynnökset kasvavat kalkkikivisessä ja savisessa maassa. Köynnöstiheys on 3 500 köynnöstä/hehtaari.

Viininvalmistus: rypäleet korjataan käsin täysin kypsinä ja niiden annetaan rusinoitua olkimatolla kuuden kuukauden ajan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja mehun annetaan fermentoitua pienissä tammitynnyreissä (70 l) ja barrique-tynnyreissä noin neljän vuoden ajan. Viini kypsyy vielä pullotettuna 6—8 kuukauden ajan.

Väri: meripihkan keltainen

Tuoksu: hasselpähkinää, vaniljaa ja hunajaa

Maku: runsas ja samettinen suutuntuma, intensiivinen ja viipyvä

Ruokasuositukset: makeat leivonnaiset, tiramisu sekä kypsät, voimakkaat juustot

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close