Cantina di Bacco | Zibibbo Igt
7919
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7919,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Zibibbo Igt

Category

Fratelli Lombardo, Jälkiruokaviinit

About This Wine

Zibibbo IGT  

 

Rypälelajike: Zibibbo

Alue/luokitus: Sicilia IGT

Tuotantoalue: Sisilian länsiosa

Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa.

Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus 13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin.

Väri:  vaaleankeltainen

Tuoksu: hunaja, appelsiininkukka, persikka, aprikoosi, manteli

Maku: aromaattinen, makea

Ruokasuositus: kylmänä nautittuna erinomainen jälkiruokaviini, soveltuu myös jäätelön valmistamiseen.

Tarjoilulämpötila: tarjoillaan huoneenlämpöisenä tai hyvin jäähdytettynä

Alkoholipitoisuus: 16%

Sokeripitoisuus: 13 %

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close