Cantina di Bacco | Zibibbo Igt
7919
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7919,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Zibibbo Igt

Category

Fratelli Lombardo, Jälkiruokaviinit

About This Wine

Zibibbo IGT       

Tuottaja: Lombardo

Alue/luokitus: Sicilia IGT

Rypälelajike: Zibibbo

Tuotantoalue: Sisilian länsiosa.

Maaperä: Sisilian punainen maaperä.

Viljely: Perinteinen menetelmä.

Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa.

Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja

niiden annetaan fermentoitua

hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus

nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus

13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä

fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin

alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin.

Viini luonnehdinta: Väri vaaleankeltainen. Tuoksu hedelmäinen

Maku makea.

Ruokasuositus: Erinomainen jälkiruokaviini kylmänä nautittuna

Soveltuu myös jäätelön valmistamiseen.

Tarjoilulämpötila: Tarjoillaan huoneenlämpöisenä tai hyvin

jäähdytettynä.

 

Analyyttiset tiedot:

Alkoholipitoisuus 16%

Sokeripitoisuus 13 %

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close