Zibibbo Igt
7919
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7919,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-8.0,vc_responsive
 

Zibibbo Igt

Category

Fratelli Lombardo, Jälkiruokaviinit

About This Wine

Zibibbo IGT  

 

Rypälelajike: Zibibbo

Alue/luokitus: Sicilia IGT

Tuotantoalue: Sisilian länsiosa

Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa.

Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus 13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin.

Väri:  vaaleankeltainen

Tuoksu: hunaja, appelsiininkukka, persikka, aprikoosi, manteli

Maku: aromaattinen, makea

Ruokasuositus: kylmänä nautittuna erinomainen jälkiruokaviini, soveltuu myös jäätelön valmistamiseen.

Tarjoilulämpötila: tarjoillaan huoneenlämpöisenä tai hyvin jäähdytettynä

Alkoholipitoisuus: 16%

Sokeripitoisuus: 13 %