Cantina di Bacco | Terrerare Carignano del Sulcis Riserva D.O.C.
7819
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7819,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Terrerare Carignano del Sulcis Riserva D.O.C.

Category

Alko, Punaviinit, Sella & Mosca

About This Wine

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC

LAATULUOKKA: Carignano del Sulcis DOC

RYPÄLELAJIKE: Carignano, kuuluisa Välimeren lajike, on sopeutunut hyvin Sardinian vaativiin oloihin.

TUOTANTOALUE: Sulcis-alue Sardinian lounaisrannikolla Capo Teuladan ja Iglesiente-vuorten välissä.

SADONKORJUU: Rypäleet korjataan lokakuun ensimmäisellä viikolla.

VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan ja ne fermentoituvat 30 asteessa 10—15 päivän ajan. Nopean fermentoitumisen jälkeen rypälemassa käy malolaktisesti ja kypsyy hitaasti. Viiniä kypsytetään vähintään kolmen vuoden ajan, aluksi tynnyreissä ja sitten pullotettuna.

TASTING NOTES:Väri: syvän rubiininpunainen, jossa häivähdys purppuraa. Tuoksu hedelmäinen,nahkainen, kevyen mausteinen, kypsää kirsikkaa, viikunahilloa, lakritsia. Maku: pehmeän täyteläinen, kypsän hedelmäinen, nahkainen, paahteinen.

TARJOILUEHDOTUS: liharuoat, riista ja kypsytetyt juustot

Viini kaadetaan karahviin ennen tarjoilua.

TARJOILULÄMPÖTILA: 16—18 °C

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close