Terrerare Carignano del Sulcis Riserva D.O.C.
7819
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7819,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Terrerare Carignano del Sulcis Riserva D.O.C.

Category

Alko, Punaviinit, Sella & Mosca

About This Wine

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC

LAATULUOKKA: Carignano del Sulcis DOC

RYPÄLELAJIKE: Carignano, kuuluisa Välimeren lajike, on sopeutunut hyvin Sardinian vaativiin oloihin.

TUOTANTOALUE: Sulcis-alue Sardinian lounaisrannikolla Capo Teuladan ja Iglesiente-vuorten välissä.

SADONKORJUU: Rypäleet korjataan lokakuun ensimmäisellä viikolla.

VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan ja ne fermentoituvat 30 asteessa 10—15 päivän ajan. Nopean fermentoitumisen jälkeen rypälemassa käy malolaktisesti ja kypsyy hitaasti. Viiniä kypsytetään vähintään kolmen vuoden ajan, aluksi tynnyreissä ja sitten pullotettuna.

TASTING NOTES:Väri: syvän rubiininpunainen, jossa häivähdys purppuraa. Tuoksu hedelmäinen,nahkainen, kevyen mausteinen, kypsää kirsikkaa, viikunahilloa, lakritsia. Maku: pehmeän täyteläinen, kypsän hedelmäinen, nahkainen, paahteinen.

TARJOILUEHDOTUS: liharuoat, riista ja kypsytetyt juustot

Viini kaadetaan karahviin ennen tarjoilua.

TARJOILULÄMPÖTILA: 16—18 °C